Ny tjeneste i Conta-familien

Publisert: 15.12.2017 av Bjørn Tore Søyland

Den siste tiden har avdelingen for utvikling av programvare i Conta jobbet hardt for å lansere en ny tjeneste. Nå er Conta Salg her!

I Conta sin egen avdeling for programvareutvikling har det den siste tiden vært hektisk aktivitet rundt lansering av Conta Salg. Den nettbaserte tjenesten er helt ny, og er laget for å gi brukerne mulighet til å sende tilbud og lage ordrer – tett integrert med Conta Faktura.

– Bakgrunnen for Conta Salg er at mange av våre eksisterende brukere har ønsket seg en mulighet for å sende tilbud til kundene sine. Derfor har vi laget denne tjenesten, som er den nyeste i rekken av nettbasert programvare i den voksende porteføljen vår, sier Jan-Tore Holen, som er CEO i Conta Group.

Fornøyd med året

Et viktig grep som ble gjort tidlig i 2017 var å flytte hele porteføljen med programvare inn på en raskere og mer robust plattform, samtidig som den gode brukervennligheten ble beholdt – noe brukerne er veldig godt fornøyde med. Nå ser Conta framover mot 2018.

– Vi er strålende fornøyde med året som har gått. Det har blitt gjort noen viktige grep rundt tjenestene våre som gjør at vi er klare for tiden fremover – og vi gleder oss til å ta fatt på neste år, forteller Holen.

Conta blir enda større

Samtidig som det lanseres ny programvare har Conta den siste tiden ansatt flere folk som starter opp på nyåret. Blant annet for å være godt rustet til fortsatt å kunne tilby god og gratis support, og i tillegg ha et apparat som jobber enda mer med kundeoppfølging.

– En spennende og viktig jobb for Conta framover blir å knytte kunnskap og kompetanse mellom de ulike fagområdene enda tettere sammen, og jobbe for å gi kundene våre enda bedre tjenester og gode kundeopplevelser i alle ledd, og vi er godt på vei, avslutter Holen.

Conta ønsker kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!